Tajemnice jedzenia
Numer:
735
Czym jest smak? Jakie narządy są zaangażowane w jego odczuwanie? Na te i wiele innych pytań młodzi naukowcy znajdą odpowiedź podczas warsztatów "Tajemnice jedzenia". Dowiedzą się również, dlaczego wybrane produkty są dla nas zdrowe a niektóre nie.
Typ szkoły:
Dziedzina:
Forma:
Liczba osób:
30
Klasa od:
Klasa do:
Termin:
poniedziałek, 21 Wrzesień, 2015 - 09:00
Czas trwania:
120 minut
Opis skrócony:
Czym jest smak? Jakie narządy są zaangażowane w jego odczuwanie? Na te i wiele innych pytań młodzi naukowcy znajdą odpowiedź podczas warsztatów "Tajemnice jedzenia". Dowiedzą się również, dlaczego wybrane produkty są dla nas zdrowe a niektóre nie.
Organizator:
Współorganizator:
Fundacja BioEdukacji
Wykonawca
mgr
Karolina
Więcek
Miejsce spotkania:
ul. Grójecka 93
02-101 Warszawa
Warsztaty odbywają się w budynku XXI LO im. Hugona Kołłątaja w sali na parterze. Wejście oznaczone tablicą BioCEN.