Z czym się je to GMO?

Numer: 
295

Jeśli chcą się Państwo dowiedzieć, co to właściwie jest GMO, porozmawiać o tym, z jakich względów może być pożyteczne, a jakie wiążą się z nim zagrożenia, czy też jaki może mieć wpływ na środowisko i społeczeństwo to zapraszamy serdecznie na kawiarnię naukową z udziałem biologa-genetyka prof. Pawła Golika i antropolożki dr Renaty Hryciuk z Uniwersytetu Warszawskiego. W swobodnej, kawiarnianej atmosferze podzielą się z Państwem swoją wiedzą, a także udzielą odpowiedzi na nurtujące Państwa pytania. Kawiarnia odbywa się w ramach realizowanego w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego projektu Wielki Piknik.
 

Typ spotkania: 
Dziedzina: 
Forma: 
Termin: 
niedziela, 30 Września, 2018 - 11:30
Czas trwania: 
90 minut
Opis skrócony: 
Co to właściwie jest GMO, z jakich względów może być pożyteczne, a jakie wiążą się z nim zagrożenia, czy też jaki może mieć wpływ na środowisko i społeczeństwo?
Dodatkowe informacje: 
bez zapisów, powyżej 16 lat
Organizator: 
Wykonawca
prof.
Paweł
Golik
Wykonawca
dr
Renata
Hryciuk
Wykonawca
mgr
Iwa
Kołodziejska
Miejsce spotkania: 
Aleje Ujazdowskie 4
00 -478 Warszawa
kasa na dziedzińcu Ogrodu Botanicznego UW