Podstawy rysunku technicznego do przygotowania schematów produkcji żywności w systemie CAD

Numer: 
832

Warsztaty rozpocznie wprowadzenie dotyczące podstaw rysunku technicznego, które mogą wpłynąć na opracowanie schematów produkcji artykułów spożywczych. Przedstawione zostaną przykłady opracowań studenckich zespołów obrazujące fragmentarycznie koncepcje schematycznego przedstawiania produkcji żywności. Wykorzystując system komputerowego wspomagania projektowania CAD, uczestnicy warsztatów spróbują opracować schematy produkcji artykułów spożywczych zgodnie ze wskazówkami prowadzącego.

Typ szkoły i dziedzina: 
Forma: 
Termin: 
środa, 25 Września, 2019 - 10:00
Czas trwania: 
60 minut
Opis skrócony: 
Wykorzystując system komputerowego wspomagania projektowania (CAD), uczestnicy poznają, jak można połączyć podstawy rysunku technicznego z opracowaniem schematów produkcji artykułów żywnościowych.
dr hab. inż.
Dariusz
Piotrowski
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska159 c
02-776 Warszawa
budynek 32