Tajemnice jedzenia

Numer: 
735

Czym jest smak? Jakie narządy są zaangażowane w jego odczuwanie? Na te i wiele innych pytań młodzi naukowcy znajdą odpowiedź podczas warsztatów "Tajemnice jedzenia".  Dowiedzą się również, dlaczego wybrane produkty są dla nas zdrowe a niektóre nie.

Typ szkoły: 
Dziedzina: 
Forma: 
Liczba osób: 
30
Termin: 
poniedziałek, 21 Wrzesień, 2015 - 09:00
Czas trwania: 
120 minut
Opis skrócony: 
Czym jest smak? Jakie narządy są zaangażowane w jego odczuwanie? Na te i wiele innych pytań młodzi naukowcy znajdą odpowiedź podczas warsztatów "Tajemnice jedzenia". Dowiedzą się również, dlaczego wybrane produkty są dla nas zdrowe a niektóre nie.
Współorganizator: 
Fundacja BioEdukacji
Wykonawca
mgr
Karolina
Więcek
Miejsce spotkania: 
ul. Grójecka 93
02-101 Warszawa
Warsztaty odbywają się w budynku XXI LO im. Hugona Kołłątaja w sali na parterze. Wejście oznaczone tablicą BioCEN.