Żywność - jak powstaje?

Numer: 
801

Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Praca w grupach dotycząca zaprojektowania produktu lub rozwoju określonego produktu. Zaprezentowanie kilku przykładów "nowych", "niestandardowych" produktów żywnościowych wraz z ich degustacją.

Typ szkoły: 
Liczba osób: 
30
Termin: 
wtorek, 26 Wrzesień, 2017 - 09:30
wtorek, 26 Wrzesień, 2017 - 11:30
Czas trwania: 
90 minut
Opis skrócony: 
Omówienie cyklu życia oraz metody projektowania produktów. Praca w grupach dotycząca zaprojektowania produktu lub rozwoju określonego produktu. Prezentacja "niestandardowych" produktów z degustacją.
Wykonawca
dr inż.
Małgorzata
Nowacka
Miejsce spotkania: 
Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
budynek nr 32, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji