Żywność - jak powstaje?

Numer: 
785

Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Praca w grupach dotycząca zaprojektowanie produktu lub rozwoju określonego produktu. Zaprezentowanie kilku przykładów "nowych", "niestandardowych" produktów żywnościowych wraz z ich degustacją.

Typ szkoły: 
Liczba osób: 
30
Termin: 
czwartek, 24 Wrzesień, 2015 - 12:00
Czas trwania: 
45 minut
Opis skrócony: 
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Praca w grupach. Zaprezentowanie kilku przykładów "nowych", "niestandardowych" produktów żywnościowych wraz z ich degustacją.
Wykonawca
dr inż.
Małgorzata
Nowacka
Miejsce spotkania: 
Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
budynek 32 (zielony), piętro pierwsze