Żywność - jak powstaje?
Numer:
785
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Praca w grupach dotycząca zaprojektowanie produktu lub rozwoju określonego produktu. Zaprezentowanie kilku przykładów "nowych", "niestandardowych" produktów żywnościowych wraz z ich degustacją.
Typ szkoły:
Dziedzina:
Liczba osób:
30
Klasa od:
Klasa do:
Termin:
czwartek, 24 Wrzesień, 2015 - 12:00
Czas trwania:
45 minut
Opis skrócony:
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Praca w grupach. Zaprezentowanie kilku przykładów "nowych", "niestandardowych" produktów żywnościowych wraz z ich degustacją.
Organizator:
Wykonawca
dr inż.
Małgorzata
Nowacka
Miejsce spotkania:
Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
budynek 32 (zielony), piętro pierwsze