Żywność – jak powstaje?

Numer: 
656

Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów nowych, niestandardowych produktów żywnościowych. 

Typ szkoły i dziedzina: 
Termin: 
piątek, 25 Września, 2020 - 09:30
Czas trwania: 
60 minut
Opis skrócony: 
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów nowych, niestandardowych produktów żywnościowych.
dr hab. inż.
Małgorzata
Nowacka
mgr
Katarzyna
Rybak
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
Zajęcia prowadzone online w czasie rzeczywistym za pomocą platformy teams, z możliwością zadawania pytań.
Wydarzenie online: 
Wydarzenie online na żywo: 
Wydarzenie online na żywo