Owocowe warzywa, warzywne owoce – czy zdrowe jedzenie musi być nudne?

Numer: 
619

Na lekcji festiwalowej podejmiemy wyzwanie przekonania dzieci do tego, że owoce i warzywa mogą być ciekawym i smacznym połączeniem. Omówienie możliwości projektowania niekonwencjonalnej, zdrowej żywności na przykładzie jabłek i soków warzywnych.

Termin: 
czwartek, 23 Września, 2021 - 11:00
Czas trwania: 
45 minut
Opis skrócony: 
Podejmiemy wyzwanie przekonania dzieci, że owoce i warzywa mogą być ciekawym i smacznym połączeniem. Możliwości projektowania niekonwencjonalnej, zdrowej żywności na bazie jabłek i soków warzywnych.
mgr inż.
Magdalena
Karwacka
mgr inż.
Aleksandra
Matys
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159C
02-776 Warszawa
Jeżeli sytuacja epidemiologiczna na to pozwoli zajęcia odbędą się w budynku SGGW, w przeciwnym razie zapraszamy na spotkanie na żywo za pośrednictwem Internetu.
Online
Stacjonarne