Truskawki dla kosmonautów

Numer: 
662

Lekcja festiwalowa dostarczy informacji na temat żywności produkowanej dla kosmonautów, techniki tego procesu i zalet żywności liofilizowanej.

Termin: 
środa, 22 Września, 2021 - 10:00
Czas trwania: 
45 minut
Opis skrócony: 
Dostarczymy informacji na temat żywności produkowanej dla kosmonautów, techniki tego procesu i zalet żywności liofilizowanej.
dr hab. inż.
Agnieszka
Ciurzyńska
dr hab. inż.
Karolina
Szulc
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159C
02-776 Warszawa
Jeżeli sytuacja epidemiologiczna na to pozwoli, lekcja odbędzie się w budynku SGGW (piętro 1), w przeciwnym razie zapraszamy na spotkanie na żywo za pośrednictwem Internetu.
Online
Stacjonarne