Żywność – jak powstaje?

Numer: 
664

Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów nowych, niestandardowych produktów żywnościowych.

Typ szkoły i dziedzina: 
Termin: 
piątek, 24 Września, 2021 - 09:30
Czas trwania: 
75 minut
Opis skrócony: 
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów nowych, niestandardowych produktów żywnościowych.
dr hab. inż.
Małgorzata
Nowacka
mgr
Katarzyna
Rybak
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
Jeżeli sytuacja epidemiczna na to pozwoli, lekcja odbędzie się w budynku SGGW (piętro 1), w przeciwnym razie zapraszamy na spotkanie na żywo za pośrednictwem Internetu.
Online
Stacjonarne