Truskawki dla kosmonautów
Numer:
662
Lekcja festiwalowa dostarczy informacji na temat żywności produkowanej dla kosmonautów, techniki tego procesu i zalet żywności liofilizowanej.
Typ szkoły i dziedzina:
Termin:
środa, 22 Września, 2021 - 10:00
Czas trwania:
45 minut
Opis skrócony:
Dostarczymy informacji na temat żywności produkowanej dla kosmonautów, techniki tego procesu i zalet żywności liofilizowanej.
dr hab. inż.
Agnieszka
Ciurzyńska
dr hab. inż.
Karolina
Szulc
Miejsce spotkania:
ul. Nowoursynowska 159C
02-776 Warszawa
Jeżeli sytuacja epidemiologiczna na to pozwoli, lekcja odbędzie się w budynku SGGW (piętro 1), w przeciwnym razie zapraszamy na spotkanie na żywo za pośrednictwem Internetu.
Online
Stacjonarne
Ocena: