Żywność – jak powstaje?
Numer:
690
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów „nowych”, „niestandardowych” produktów żywnościowych. Dodatkowo zostaną przedstawione propozycje i metody uatrakcyjnienia produktów spożywczych oraz praca w dotycząca stworzenia i zaprojektowania nowego rodzaju żywności.
Typ szkoły i dziedzina:
Forma:
Termin:
piątek, 30 Września, 2022 - 09:30
Czas trwania:
60 minut
Opis skrócony:
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów „nowych”, „niestandardowych” produktów żywnościowych.
Organizator:
Organizator:
Instytut Nauk o Żywności
dr hab. inż.
Małgorzata
Nowacka
mgr
Katarzyna
Rybak
Miejsce spotkania:
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
Stacjonarne
Ocena: