Żywność – jak powstaje?

Numer: 
690

Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów „nowych”, „niestandardowych” produktów żywnościowych. Dodatkowo zostaną przedstawione propozycje i metody uatrakcyjnienia produktów spożywczych oraz praca w dotycząca stworzenia i zaprojektowania nowego rodzaju żywności.

Typ szkoły i dziedzina: 
Forma: 
Termin: 
piątek, 30 Września, 2022 - 09:30
Czas trwania: 
60 minut
Opis skrócony: 
Omówienie cyklu życia produktu oraz metody projektowania produktów w oparciu o Design Thinking. Zaprezentowanie kilku przykładów „nowych”, „niestandardowych” produktów żywnościowych.
Organizator: 
Instytut Nauk o Żywności
dr hab. inż.
Małgorzata
Nowacka
mgr
Katarzyna
Rybak
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
Stacjonarne

©2022 Festiwal Nauki