Fermentacja i paragrafy – z praktyki biegłego sądowego
Numer:
80
Dr Sylwia Bonin – biegła sądowa z zakresu winiarstwa i mikrobiologii żywności opowiada o tym, do czego w sądach potrzebna jest czasem np. wiedza o produkcji, kupażowaniu i ocenie sensorycznej win, cydrów czy miodów pitnych.
Typ spotkania:
Lokalizacja dnia nauki:
Forma:
Dedykowane:
Język:
Termin:
sobota, 27 Września, 2025 - 12:40 do 14:00
Opis skrócony:
Biegła sądowa z zakresu winiarstwa i mikrobiologii żywności opowiada o tym, do czego w sądach potrzebna jest czasem np. wiedza o produkcji, kupażowaniu i ocenie sensorycznej win, cydrów czy miodów.
Zapisy:
Nie
Organizator:
Współorganizator:
Fundacja Edukacji Prawnej IUSTITIA
dr
Sylwia
Bonin
Miejsce spotkania:
ul. Miecznikowa 1
02-096 Warszawa
sala 9B, gościnnie na Wydziale Biologii UW
Ocena:


