Fermentacja i paragrafy – z praktyki biegłego sądowego

Numer: 
80

Dr Sylwia Bonin – biegła sądowa z zakresu winiarstwa i mikrobiologii żywności opowiada o tym, do czego w sądach potrzebna jest czasem np. wiedza o produkcji, kupażowaniu i ocenie sensorycznej win, cydrów czy miodów pitnych.

Typ spotkania: 
Forma: 
Dedykowane: 
Język: 
Termin: 
sobota, 27 Września, 2025 - 12:40 do 14:00
Opis skrócony: 
Biegła sądowa z zakresu winiarstwa i mikrobiologii żywności opowiada o tym, do czego w sądach potrzebna jest czasem np. wiedza o produkcji, kupażowaniu i ocenie sensorycznej win, cydrów czy miodów.
Zapisy: 
Nie
Współorganizator: 
Fundacja Edukacji Prawnej IUSTITIA
dr
Sylwia
Bonin
Miejsce spotkania: 
ul. Miecznikowa 1
02-096 Warszawa

sala 9B, gościnnie na Wydziale Biologii UW

©2025 Festiwal Nauki