Powlekanie żywności

Numer: 
683

Zapoznanie z technologią powlekania żywności. Omówienie materiałów powłokotwórczych, metod powlekania i funkcji jakie pełnią w przemyśle spożywczym. Prezentacja produktów powlekanych i przykłady nowych rozwiązań z zastosowaniem procesu powlekania.

Język: 
Typ szkoły i dziedzina: 
Forma: 
Termin: 
wtorek, 23 Września, 2025 - 11:00 do 12:00
Czas trwania: 
do półtorej godziny
Opis skrócony: 
Zapoznanie z technologią powlekania żywności. Prezentacja produktów powlekanych i przykłady nowych rozwiązań z zastosowaniem procesu powlekania.
dr hab. inż.
Sabina
Galus
Miejsce spotkania: 
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
Stacjonarne

©2025 Festiwal Nauki