Owocowe warzywa, warzywne owoce – czy zdrowe jedzenie musi być nudne?
Numer:
607
Podejmiemy wyzwanie przekonania dzieci, że owoce i warzywa mogą być ciekawym i smacznym połączeniem. Możliwości projektowania niekonwencjonalnej, zdrowej żywności na bazie jabłek i soków warzywnych.
Język:
Typ szkoły i dziedzina:
Forma:
Termin:
poniedziałek, 23 Września, 2024 - 10:00
Czas trwania:
60 minut
Opis skrócony:
Podejmiemy wyzwanie przekonania dzieci, że owoce i warzywa mogą być ciekawym i smacznym połączeniem. Możliwości projektowania niekonwencjonalnej, zdrowej żywności na bazie jabłek i soków warzywnych.
Organizator:
Organizator:
Instytut Nauk o Żywności
mgr inż.
Magdalena
Karwacka
mgr inż.
Anna
Matys
Miejsce spotkania:
ul. Nowoursynowska 159c
02-787 Warszawa
Stacjonarne
Ocena: