Opakowania jadalne
Numer:
768
Zapoznanie z tematyką opakowań do żywności, w tym innowacyjnych i nowatorskich rozwiązań w systemach pakowania. Omówienie opakowań cechujących się jadalnością, materiałów, z których mogą być wytworzone oraz zastosowań do żywności. Prezentacja wybranych folii jadalnych.
Język:
Typ szkoły i dziedzina:
Forma:
Termin:
środa, 25 Września, 2024 - 12:00
Czas trwania:
60 minut
Opis skrócony:
Zapoznanie z tematyką opakowań do żywności, w tym innowacyjnych i nowatorskich rozwiązań w systemach pakowania. Prezentacja wybranych folii jadalnych.
Organizator:
Organizator:
Instytut Nauk o Żywności
dr hab. inż.
Sabina
Galus
mgr inż.
Magdalena
Mikus
mgr inż.
Anna
Pakulska
Miejsce spotkania:
Ocena: