Drożdże niekonwencjonalne – brzydkie kaczątko czy piękny łabędź w produkcji żywności?

Numer: 
129

Podczas wykładu zaprezentowany zostanie potencjał nietypowych gatunków drożdży, które można wykorzystać m.in. w produkcji składników żywności w myśl gospodarki o obiegu zamkniętym.

Typ spotkania: 
Forma: 
Język: 
Termin: 
sobota, 28 Września, 2024 - 14:00
Czas trwania: 
60 minut
Opis skrócony: 
Podczas wykładu zaprezentowany zostanie potencjał nietypowych gatunków drożdży, które można wykorzystać m.in. w produkcji składników żywności w myśl gospodarki o obiegu zamkniętym.
dr hab.
Anna
Bzducha-Wróbel, prof. SGGW
Miejsce spotkania: 
ul. Ciszewskiego 6
02-766 Warszawa
Centrum Wodne SGGW, bud. 49, sala parter

©2024 Festiwal Nauki