Drożdże niekonwencjonalne – brzydkie kaczątko czy piękny łabędź w produkcji żywności?
Numer:
129
Podczas wykładu zaprezentowany zostanie potencjał nietypowych gatunków drożdży, które można wykorzystać m.in. w produkcji składników żywności w myśl gospodarki o obiegu zamkniętym.
Typ spotkania:
Lokalizacja dnia nauki:
Język:
Termin:
sobota, 28 Września, 2024 - 14:00
Czas trwania:
60 minut
Opis skrócony:
Podczas wykładu zaprezentowany zostanie potencjał nietypowych gatunków drożdży, które można wykorzystać m.in. w produkcji składników żywności w myśl gospodarki o obiegu zamkniętym.
dr hab.
Anna
Bzducha-Wróbel, prof. SGGW
Miejsce spotkania:
ul. Ciszewskiego 6
02-766 Warszawa
Centrum Wodne SGGW, bud. 49, sala parter
Ocena: